Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Adatlap hozzáadása facebook oldalhoz
 
Hadvári mesterszűcs - "H" Model Original
print

Nyomtatás

Email:
Írok az e-mail címre
Céginformáció:
Hadvári szőrme cég alapítva :1942
Cég : "H" Model Original Bt.
Családi vállalkozás
Mester : Hadvári Gábor
ezüstkoszorús mester szűcs .
Műhely és üzlet : 1072 Budapest, Rákóczi út 6 - Dohány u. 3 ( sajnos már nem átjáróház, a Dohány utca felől csak elektronikus kapunyitóval lehet bejönni . Kapucsengő CSAK a Rákóczi út 6 sz. kapunál van ! 31-es kódot beütni, majd a jobb oldali lépcsőháznál az első emeletre feljönni. I. em. 21 - folyosón balra a sarokban )
A céget édesapám: Hadvári Mihály alapította . A szűcs szakmát tőle tanultam.
Minden termékünk100 % -ban kisipari kézműves munka !
1986 óta műszőrme egyedi fazonú sapkák készítése is .
Több mint 40 féle Hadvári fazon ! Valódi szőrme és műszőrme aprócikkek - sapka, gallér,kalap ....stb saját tervezésü és kivitelezésü modellek !

Web oldal : http://hadvari-sapka.webnode.hu/
Képgaléria:
Hadvári mesterszűcs - "H" Model Original  kép 1789
Hadvári mesterszűcs - "H" Model Original  kép 1790
Hadvári mesterszűcs - "H" Model Original  kép 1791
Hadvári mesterszűcs - "H" Model Original  kép 1792
Hadvári mesterszűcs - "H" Model Original  kép 1793
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség