Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Adatlap hozzáadása facebook oldalhoz
 
City Szépségszalon - hajhosszabbítás, hajdúsítás
print

Nyomtatás

Email:
Írok az e-mail címre
Céginformáció:
Ha szép és vonzó vagy,
Ha Szép és vonzó akarsz maradni
Ha szép és vonzó akarsz lenni,
Akkor a szolgáltatásainkat
Neked találtuk ki!

Fontos!

Szépségszalonunkban fodrász vállalkozót keresünk. Vendégkör előny, váltó műszak szükséges!
Hajhosszabbítókat nem tudunk fogadni.
Ha Csepel és környékén laksz, várjuk jelentkezésedet!

Hajhosszabbítás, hajdúsítás gyakorlattal (1997), egyedi hajfelvarrással, csomózással, európai póthajjal, elérhető áron, garanciával.

A fodrászatban a hajvágás meleg ollóval is kérhető, mely lezárja a hajvégeket, az ásványi anyagok a hajszálban maradnak, hajad egészségesebb, szebb és fényesebb lesz. A haj fiatalítás, haj újraépítés, tartós hajegyenesítés, göndörítés, hajkímélő szőkítés is szerepel a szolgáltatásink között. Menyasszonyi konty, alkalmi frizura készítését is vállaljuk.

Kozmetikusaink az arcfiatalításhoz, bársonyos bőr eléréséhez arany kezelést, hidrodermabráziót, mikrodermabráziót, mezoterápiát, derma roller,….. arckezeléseket végeznek. A kezelések csökkentik, illetve eltüntetik ráncocskáidat. A hyaluronsavas kezelés újdonság, innovatív ráncfeltöltés a fiatalság injekciója. Továbbá SofTap tartós smink, tartós sminktetoválás, szemöldök, szempillafestés, jó minőségű műszempilla, menyasszonyi és alkalmi smink sem marad le a listájukról.

A fájdalmas fülbelövés már a múlté! A fájdalommentes, hangtalan és higiénikus füllyukasztás, sok szép fülbevaló közül választhatsz! Várjuk csecsemő vendégeinket is.

A jó megjelenéshez nem elegendő a haj, arc ápolása, hanem a láb, kéz és körömápolás is hozzá tartozik, amihez rendszeres pedikűr, manikűr szükséges. Műkörmösünk a zselés műkörömépítést, stiletto, pipe, edge és hagyományos formákkal készíti, akril és 3 d-s díszítéssel teszi széppé, egyedivé körmeidet.

Masszőrünk, aki oklevéllel és gyakorlattal rendelkezik, gyógy-, sport, talp, svéd (frissítő) masszázzsal teszi könnyebbé a stresszes, fájdalmas napjaidat.

Látogass el honlapunkra, nézd meg szolgáltatásainkat, képeinket, árainkat.

City Szépségszalon a szépséged és a jó közérzeted fokozója! Csepel
Útvonaltervezés:
Útvonaltervezés
Képgaléria:
City Szépségszalon - hajhosszabbítás, hajdúsítás kép 443
City Szépségszalon - hajhosszabbítás, hajdúsítás kép 445
City Szépségszalon - hajhosszabbítás, hajdúsítás kép 1309
City Szépségszalon - hajhosszabbítás, hajdúsítás kép 1698
City Szépségszalon - hajhosszabbítás, hajdúsítás kép 1699
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség