Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Adatlap hozzáadása facebook oldalhoz
 
Démonok Produkciós Iroda
print

Nyomtatás

Email:
Írok az e-mail címre
Céginformáció:

Csapatunk vállalja rendezvények, klubok, partyk hangulatfokozását, táncosok, műsorok, Való világ celebek valamint Dj-k közvetítését.
Íme nyolc érv, amiért érdemes a Démonok Produkciós Iroda szolgáltatásait választani:
- Fiatalos, dinamikus csapat vagyunk, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és megbízhatóak a szolgáltatásaink.
- Megvalósítjuk Megrendelőink elképzeléseit és alkalmazkodunk az egyedi igényekhez is.
- Műsorirodánk széles körű kiépített kapcsolatrendszerrel rendelkezik, melynek hátterében jól képzett, kreatív szakemberek állnak.
- Adatbázisunkban kizárólag profi táncosok, minőségi műsorok szerepelnek, melyet körültekintő gondossággal biztosítunk.
- Táncosaink adatbázisba való bekerülésének előfeltétele, hogy egy bemutató keretein belül felmérjük tánctudásukat.
- Gyors és kreatív munkavégzés, Megrendelőink tehermentesítése, hiszen a műsorszervezéssel járó terheket munkatársaink leveszik az Önök válláról.
- A műsorok idején is folyamatosan elérhetőek vagyunk, így a fellépés közben felmerülő kérdésekre, esetleges problémákra azonnal tudunk hatékonyan reagálni.
- Komoly, több éves referencia anyaggal rendelkezünk, amelyet kérésedre elküldünk!

Műsorirodánk szolgáltatásai
• Go-go táncműsor 4 x 30 percben (táncoslány/táncos fiú)
• Testfestett Go-go táncműsor 4 x 30 percben testfestővel
• Topless Go-go táncműsor 4 x 30 percben
• Sztriptíz műsor 13-15 percben
• leszbi show 15 percben
• Duci show 15 percben
• Chippendale műsor 15 percben
• Hastáncos táncműsor 15 percben 1-3 fő
• Dj-k biztosítása /
• hostessek/hostok biztosítása /(utolagos egyeztetés szerint)
• Valóvilág Közszereplők (VV Éva,VV Szandi,V V Olivér,V V Jerzy, V V Béci, Stb-Stb)

Műsoraink a megrendelő egyedi igényeihez alakíthatóak, műsoridejük meghosszabbíthatóak. Az országban egyedülálló műsoraink biztos szórakozást nyújtanak a bulikon résztvevő vendégeknek. Go-go, topless, extrém Táncosok, Strip, leszbi, erotikus műsorok, hostesek, topless pultozás, man strip, Chippendale show, leánybúcsú, legénybúcsú, születésnap, céges buli, stb.
Szórakoztass velünk!


Üdvözlettel:

Hegyi Norbert
(Démonok Produkciós Iroda)
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Demonok-Produkcios-Iroda/161165513904739

(Démonok Dance School)
Facebook: http://www.facebook.com/pages/D%C3%A9monok-Dance-School/282750168406109

www.demonok.hu
info@demonok.hu
Tel:+36 20 484 3464

Útvonaltervezés:
Útvonaltervezés
Képgaléria:
Démonok Produkciós Iroda kép 1113
Démonok Produkciós Iroda kép 1114
Démonok Produkciós Iroda kép 1115
Démonok Produkciós Iroda kép 1116
Démonok Produkciós Iroda kép 1117
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség