Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Adatlap hozzáadása facebook oldalhoz
 
CallMix Hungary Kft
print

Nyomtatás

Email:
Írok az e-mail címre
Céginformáció:
A Callmix Kft. saját fejlesztésű könnyűszerkezetes kikötött tornya a legtapasztaltabb magyar toronytervezők közreműködésével készült el.
Az acél rácsszerkezetű, speciális torony kitűnően alkalmas kis súlyú mérőberendezések, vagy antennák ideiglenes telepítésére, pl. szélerőmű beruházásokat megelőző 1-2éves szélmérésekhez.
A tervezésnél legfontosabb szempontjaink voltak a könnyű, így olcsó szerkezeti kialakítás, valamint a gyors és egyszerű telepíthetőség.
A toronyszerkezet bármely terepen pár nap alatt kézi erővel telepíthető és elbontható, mivel 60 m-es toronymagasságig nincs szükség alapozásra.
A rendkívül gazdaságos kivitel ellenére a torony mászható, így biztosított a telepített berendezések folyamatos javítása, karbantartása. A toronyszerkezet 30 m-től akár 100 méteres magasságig megépíthető a pontosabb mérések biztosítása és kiértékelése érdekében. Számos hazai referencia munkáink közt kiemelten megemlíthető: Invenergy LLC (USA) , Cube-Engineering (Németország), (Telelink AG) Bulgária szélmérő tornyok gyártása, telepítése is.
Útvonaltervezés:
Útvonaltervezés
Egyéb iparral és mezőgazdasággal foglalkozó cégek ás vállalkozások keresője.
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

Egyéb iparral és mezőgazdasággal foglalkozó cégek ás vállalkozások keresője.
A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség