Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Adatlap hozzáadása facebook oldalhoz
 
K. Radó Éva Biztosítási, Pénzügyi tanácsadó
print

Nyomtatás

Email:
Írok az e-mail címre
Céginformáció:
Célom, hogy felmerült igényeihez legjobban illeszkedő terméket közösen kiválasszuk legyen szó bármilyen biztosításról vagy befektetésről. Szakszerű pénzügyi tanácsadás Gyors ügyintézés Érthető válaszok Számszerűsíthető előnyök Hatalmas termékválaszték Számtalan elégedett ügyfél.Kockázati biztosítások. A családról, a gyermekekről való gondoskodásnak a legtöbb ember életében elsőrendű szerepe van. Ugyanakkor fontos a hozzátartozók anyagi biztonságának megteremtése, az ingó és ingatlan vagyon átörökítése. Kockázati életbiztosításaink ezeknek az igényeknek a kielégítésére kínálnak megoldást. Megtakarítás és biztosítás Korszerű előtakarékossági lehetőség életbiztosítással. Vegyes biztosítás, mely kettős igény kielégítésére szolgál; előtakarékosság, ugyanakkor alkalmas a haláleseti kockázatok fedezésére is. A Betegség egészségbiztosítási csomag több biztosítást foglal magába: a rettegett betegségekre szóló Gyógyulási támogatást, a Műtéti térítést és a Kórházi napi térítést. Külföldi tartózkodás esetén 4szeres kárfizetéssel. Azoknak,ajánljuk akik tudják, hogy legnagyobb kincsük az egészség, és váratlan betegség esetén is szeretnék anyagi biztonságukat megőrizni, mielőbbi gyógyulásukat elősegíteni. Nyugdíj kiegészítés Termékeink segítenek abban, hogy előre tudja tervezni nyugdíjas éveit. Erre több lehetőséget is kínálunk.  Cégek, Vállalkozások, vállalkozók munkavállalóik részére költségként elszámolható egészség,illetve életbiztosítási termékünk közül választhatnak.
Útvonaltervezés:
Útvonaltervezés
0
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

0
A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség