Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Találati lista
Cégkereső
Kifejezés
Megye
Kategória
Alkategória
Találatok száma:

Keresés megadott pont körül
Cég kereső
Összesen
25
találat.
1
|
|
|
1
Ingatlan, otthon, kert
Cím:
5000 Szolnok, Nagysándor J. u. 31.
Telefon:
+36 30 360 2046
Bővebb infó
2
Rendezvény, esküvő
Cím:
Szolnok, Somogyi B. u. 3.
Telefon:
06303622359
Bővebb infó
3
Cím:
5002 Szolnok Hrsz. 0149/58.
Telefon:
06 56 510 740
Bővebb infó
4
Cím:
Szolnok, Thököly út
Telefon:
Bővebb infó
5
Kommunikáció, multimédia
Cím:
5350 Tiszafüred Damjanich 71
Telefon:
Bővebb infó
6
Utazás, szállítás, fuvarozás
Cím:
5465, Cserkeszőlő, Fürdő u. 30.
Telefon:
06206217444
Bővebb infó
7
Ipar, mezőgazdaság
Cím:
5435 Martfű Gesztenye sor 1/a.
Telefon:
+36 56 580 010
Bővebb infó
8
Építkezés, mesteremberek
Cím:
5465 Cserkeszőlő Dobó utca 11.
Telefon:
Bővebb infó
9
Informatika, internet, multimédia
Cím:
Szolnok, Remete u. 3.
Telefon:
56 425 445
Bővebb infó
10
Cím:
Dr Hegedűs Lajos sétány 1.
Telefon:
Bővebb infó
1
|
|
|
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség