Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Találati lista
Cégkereső
Kifejezés
Megye
Kategória
Alkategória
Találatok száma:

Keresés megadott pont körül
Cég kereső
Összesen
34
találat.
1
|
|
|
|
1
Pénzügy
Cím:
Pécs, Keller J. u. 4.
Telefon:
+36 30 969 0933
Bővebb infó
2
Reklám,marketing
Cím:
Komló Városház tér 18/C emelet
Telefon:
06 70 508 3605
Bővebb infó
3
Egészség, életmód
Cím:
7754 Bóly, Park u. 64
Telefon:
Bővebb infó
4
Építkezés, mesteremberek
Cím:
7630 Pécs Mohácsi u.107/5
Telefon:
06-72-239-588
Bővebb infó
5
Cím:
Pécs Diófa u. 2.
Telefon:
+36 30 3905882, +36 72 224422
Bővebb infó
6
Informatika, internet, multimédia
Cím:
Pécs Engel J. u. 8.
Telefon:
+36309971010
Bővebb infó
7
Cím:
7621 Pécs, Citrom u. 2-6.
Telefon:
Bővebb infó
8
Építkezés, mesteremberek
Cím:
Pécs Zsolnay u 25
Telefon:
Bővebb infó
9
Baba, gyerek
Cím:
7630 Pécs, Ságvári Endre utca 7.
Telefon:
+36 30 441 4889
Bővebb infó
10
Reklám,marketing
Cím:
7630 Pécs Tétény utca
Telefon:
Bővebb infó
1
|
|
|
|
Baranya, baranya megye, baranya megyei cégek, cégkereső, cég adatok, cég információ.

Baranya megye (horvátul: Baranjska županija, németül: Komitat Branau) Magyarország legdélebbi megyéje. A Dunántúl déli részén helyezkedik el. Északnyugatról Somogy megye határolja, északról Tolna megye, keletről Bács-Kiskun és a Duna, délről az országhatár és a Dráva. Székhelye Pécs.
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

Baranya, Baranya megye, baranya megyei cégek, cégkereső, cég adatok, cég információ.
A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség