Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube
Adatlap hozzáadása facebook oldalhoz
 
Ruhaklinika - Szabóság
print

Nyomtatás

Email:
Írok az e-mail címre
Céginformáció:
Cégünk családi vállalkozás, Tradicionális Szabóságként nagyszüleink alapították 1923-ban. A ruházati szakma szeretetét a családtagok továbbörökítették. Műhelyünket folyamatosan fejlesztjük, korszerű technológiákkal, speciálgépekkel, és új szolgáltatásokkal bővítjük. Gondot fordítunk szabómestereink magas színvonalú szakmai képzésére, hogy a legmagasabb minőségi igényeket is ki tudjuk elégíteni. Az általunk készített öltözetek kézműves igényességgel, precizitással, maximális szakértelemmel, és odafigyeléssel készülnek.  Amiért érdemes cégünket választani:   Tradicionális, több generációs múlt (Anno 1923) Tapasztalt szakember gárda, szabómesterek Speciálgépek, minőségi segédanyagok, kellékek Korszerű technológiák, minőség-ellenőrzés Komplex szolgáltatások - különleges kéréseit is megoldjuk Belvárosi hét közben hosszított, ill. hétvégi nyitva tartás (Kérésére felkeressük Önt)  Üzletágaink:  Ruhaklinika - ahol bármilyen ruházati problémát orvosolunk! Ruhajavítás, ruhatisztítás, ruha méretre igazítás. Lehet farmer, bőr, elasztikus, selyemszövet, vagy szoknya, nadrág, mellény, zakó, bőrdzseki, vagy műszőrme! Alaposan átvizsgáljuk, megvarrjuk, megjavítjuk, átalakítjuk, átfestjük, kitisztítjuk. A cipzárt, a meglazult gombokat, varrásokat megerősítjük, a rossz patentokat cseréljük, a lyukakat, kifeslett részeket, stoppoljuk-foltozzuk, megjavítva átadjuk! Szinte mindenre van megoldási javaslatunk! Szlogenünk: „Karbantartjuk ruhatárát!” Szabóság – egyedi méretre készített ruházat Öltöny, kosztüm, zakó, mellény, nadrág, ing, formaruha méretre készítés. Extra méretű ruhák, minőségi öltönyök, esküvői ruházat, hagyományőrző ruházat – Bocskai méretre készítése. Divatszalon Ahol öltözködési tanácsadással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Anyagkatalógusunkból – több száz öltöny, és kosztüm, ruhaanyag – ing,blúzanyagból kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző színű, és szövésű anyagot. Divatkatalógusainkból - több száz fazonból – kiválaszthatja az Önnek tetsző modellt. Szalonunkban széles alkalmi,esküvői mellény, társasági és szmoking ing (telt méretekben is) és öltözet kiegészítőkből választhat. (mandzsettagombok, nyakkendőtűk, nyaksálak, övek, lakkcipő stb.) Ruhakölcsönzés: Szmoking, zsakett, frakk,redingot… kölcsönzése, méretre igazítása. Hölgyeknek egyelőre kisebb, viszont igényesebb az alkalmi ruha választék. Hostess ruha, ill. hostess kosztüm, női szmoking készítése, ill. kölcsönzése  Szolgáltatóház: Széleskörű lakossági szolgáltatások. Különleges kéréseit is igyekszünk megoldani! Lakástextil – függöny, ágynemű, éttermi textil – asztalterítő, bútorhuzat, védőhuzatok, javítása, méretre készítése. Ringlizés, patentozás, szakadt ponyvák javítása, napernyő, esernyő, nyugágy stb. javítás, vászoncsere. Táska, öv, hálózsák, sátor, matrac, búvárruha, motoros ruházat javítás.  Alkalomadtán nézzen körül nálunk, győződjön meg róla, hogy igényei kielégítéséért fáradozunk, és mindent megteszünk, hogy munkánkkal elégedett legyen!
Útvonaltervezés:
Útvonaltervezés
Képgaléria:
Ruhaklinika - Szabóság kép 39
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség