Találat:

bejelentkezés

Havasweb Kft.

marquee_arrow

Havasweb - az innovatív honlapok szakértője

marquee_cube

Média ajánlat

 

Emelkedjen ki a tömegből!

Vegye igénybe a Cégwebtár cégkereső portáljának kiemelt hirdetési lehetőségeit, hogy leendő ügyfelei még hamarabb megtalálják cégét!

 

 • Futószalagon való megjelenés (cégnév és szlogen) - a Cégwebtár cégkereső portál főoldalán és összes aloldalán:

          1 hónapra: 20 kredit

 • Főoldali kiemelés (logó + cégnév + kategória) – a Cégwebtár cégkereső portál főoldalán

          1 hétre: 16 kredit

          1 hónapra: 50 kredit

 • Banner hirdetés - a Cégwebtár cégkereső portál főoldalán és összes aloldalán:

              1 hétre: 28 kredit

              1 hónapra: 100 kredit

A banner mérete: maximum 250 * 250 px

Igény esetén vállaljuk cége bannerének elkészítését 14.000,- Ft +áfa áron!

 • Hírlevélben való megjelenés 1) – a Cégwebtár cégkereső portál regisztrált tagjainak időközönként küldött leveleiben való hirdetési felület

             1 alkalom: 80 kredit

Hirdetési felület: 468* 60 px

 • Hírlevélben való megjelenés 2) – a Cégwebtár cégkereső portál regisztrált tagjainak időközönként küldött leveleiben cége tevékenységéről saját szerkesztésű (érdekes, informatív)  PR cikk megjelenítése

              1 alkalom: 180 kredit

Feltételek:  max 1 (Word) oldal, normáls margóval, Arial betűtípusban 12-es betűmérettel, normál sorkizárással. A cikk nem tartalmazhat linket ill. egyéb utalást a cég nevére, elérhetőségére, mert azokat a Cégwebtár szerkesztői illesztik a hírlevél aljára.

 

Krediteket pénzért nem lehet venni, kizárólag a Cégwebtár cégkereső által megadott módon lehet krediteket gyűjteni!

 

Szeretne kiemelt partnereink közt szerepelni? Hirdetést szeretne weboldalunkon elhelyezni?
Regisztráljon és gyűjtsön krediteket!

Média ajánlat
Online kérdőív készítés
Online kérdőív készítés

Ingyenes online kérdőív készítés a BEE Satisfaction segítségével. Regisztrálj ingyen és készíts saját felmérést! Ügyfél elégedettség mérés a visszatérő ügyfelekért.

Média ajánlat
A Cégwebtár portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden vállalkozónak, cégnek, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában feladja cégének, vállalkozásának alapadatait. A Havasweb Kft. azaz az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át (kivéve az alapszolgáltatások) vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést. Amennyiben Üzemeltető bizonyos szolgáltatásokat fizetős szolgáltatásnak minősít, azt Felhasználóval 3 hónappal korábban közli, és Felhasználó külön kérése hiányában, automatikusan csak a továbbra is ingyenes alapszolgáltatásokat veheti igénybe. A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához az Üzemeltetőtől.

Regisztráció feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Cégwebtár üzemeltetője (Havasweb Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre. Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel! A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított bűncselekmény esetén az üzemeltető (Havasweb Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem

Havasweb Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Havasweb Kft. vezetőség